BIWPA

25 diciembre 2013

Mor Vicent Monsonís i Peris (DEP)

FCN -    Mor Vicent Monsonís i Peris (DEP)

Vicent Monsonís i Julián Garcia, foto: cnab
 
 
11:10 - Vicent Monsonís i Peris va morir ahir a l'edat de 90 anys. Esportista, tècnic i soci del C.N.Atlètic Barceloneta. La vetlla serà a Sancho d'Àvila a partir del dia 26 de desembre a les 17.00 h i l'enterrament es celebrarà el divendres 27 de desembre a les 10.30 h .

Des de la Federació Catalana de Natació volem expressar el nostre més sincer i profund condol a la família i amics. Descansi en pau.

A continuació us reproduïm l'escrit que hi ha a la web del C.N.Atlètic Barceloneta. Unes paraules escrites des del respecte i l'estimació per una persona que és part de la història del club.

Estimat Monso, avui ens has deixat, als 90 anys. Has estat tot dintre de l'entitat, gran amic, soci, esportista i entrenador.
Has tingut una vida llarga i plena dedicada a la teva gran i adorable família, al teu Club de tota la vida, a la natació i al waterpolo i al barri de la Barceloneta. Vida que has compartir fidelment i apassionada al costat de la teva estimadíssima Paquita.
Persona especial, entranyable, optimista i vital. El millor homenatge que et podem fer és recordar-te amb amor i alegria.
Mai tornarem a sentir-te cridar ben fort i orgullós el "Bacallà Sec Sec" però la teva veu poderosa i el teu tarannà ens acompanyarà al llarg dels anys.
T'estimem Monso. La gran família que és el Club et tindrem present sempre al nostre cor.

 

 
 


1 comentario:

  1. jo intentaré fer un sencil comentari per una persona que estimava tot el que feia .familia,esport,amics i sobretot el club ,doncs el club era gran part de la seva vida i era el lloc on va poder reflectir tot alló que ell dins de la seva humil-litat ,intentava trasnmetre als seus companys ,valors que amb el seu taranná que fossin seguits sense cap mena de dubte per tothom ,molt agrait Momso per haber.me tingut com amic teu i ensems molt honorat de haber-ho sigut pepe brascó

    ResponderEliminar