C.N. MATARO QUADIS 012223344567888999

*****

El Quadis tanca l'any amb un important triomf (Tot Mataro)

S'ha superat l'escull de la piscina del Sant Andreu amb una victòria mínima

El CN Mataró Quadis ha tancat l'any amb una important victòria per la mínima, a la sempre complicada piscina Pere Serrat, on el CN Sant Andreu es converteix en un equip molt difícil de batre.
Avui a la tarda el Quadis havia de demostrar el seu bon moment i les seves aspiracions a estar al final a la part alta de la taula, i ho ha fet amb un triomf, molt treballat, davant un rival que mai ha donat el seu braç a tòrcer.
El partit ha començat amb dos gols d'Edu Mínguez, que havia estat fins fa dures temporades jugador del rival d'avui, però els andreuencs de seguida han remuntat i a partir d'aquí tota la primera part ha estat un frec a frec, amb moltes imprecisions dels dos equips que estaven força nerviosos en les accions d'atac, i al descans s'ha arribat amb un ajustat 3-4.

A la represa el Sant Andreu ha igualat a 4, però a partir d'allà l'equip de Beto Fernàndez ha afermat la defensa, Diakonov ha estat esplèndid sota pals i en atac s'ha començat a trobar forat i poc després d'iniciar-se el darrer quart, el marcador ha pujat fins a un clar 4-8, que semblava decidir el partit. Però no ha estat així. Dos penals han posat altre cop l'equip local en el matx (6-8), però el Quadis ha sabut jugar amb serenitat els instants finals, tot i l'empenta final del seu rival, i ha aconseguit acabar amb un mínim avantatge.

*****

El CN Mataró Quadis tanca l'any amb una treballada victòria

Els mataronins guanyen 8-9 al Sant Andreu i es manté en la tercera posición

(Cap Gros)

El CN Mataró Quadis tanca l'any amb una victòria. Els de Beto Fernàndez van confirmar dissabte que estan en disposició de signar la millor temporada de la seva història en una piscina complicada com la del Sant Andreu, un conjunt en clara línia ascendent que estava just en el grup perseguidor dels mataronins. La victòria per 8-9 referma la moral d'un Quadis que demostra haver conformat una plantilla competitiva i molt sòlida a tots nivells.

El partit es va posar molt de cara pels mataronins, que en els primers instants obrien el marcador amb el 0-2 gràcies a dues dianes de Edu Mínguez. Malgrat això, els locals aconseguirien empatar abans d'acabar el primer període. A la represa, Fran Sánchez tornava a posar per davant als mataronins, que tot i traçar bones ocasions, no acabava de sentenciar. Després de l'empat del Sant Andreu, era Schnizier el que tornava a donar avantatge als mataronins.

El repartiment de cops seguiria  a la represa amb un gol dels locals i un penal transformat per Pere Estrany. Dos gols consecutius dels mataronins deixarien molt tocat al Sant Andreu, que veien com començaven el darrer període amb tres gols de desvantatge. Fran Sánchez semblava sentenciar amb el 4-8 al poc de començar el darrer període, però els locals farien dues dianes seguides que retallaven diferències. L'equip dirigit per Beto Fernàndez, però, no es va despistar i ha sabut aguantar les diferències (6-9) fins al final, on els locals van fer dos gols més sense conseqüències.