BIWPA

15 noviembre 2013

Champions Cup women preliminary 28/11/13

all scores at :


*****

CN Sabadell acaban primeras de grupo y ya están en cuartos

(Mundo Deportivo)

El equipo femenino del CN Sabadell / Foto: EFE

Primeras de grupo y a cuartos de final. El Club Natació Sabadell, actual campeón de Europa se ha clasificado brillantemente para los cuartos de final de waterpolo femenino a falta del partido de mañana ante el Budapest húngaro. Tras remontar ante el Uralochka ruso un 5-8 adverso y ganar 9-8 en la primera jornada, ayer ganaron por 8-11 a las anfitrionas del Mediterrania Imperia italiano en un arbitraje peculiar. Bordaron el waterpolo en los dos primeros cuartos. Ahi ganaban por 4-10.
Las francesas del Lille tampoco lo pusieron fácil y se repitió el triunfo por el mismo guarismo que le daba la clasificación como primeras. Los tres primeros parciales depararon un mismo tanto. Un triple 3-2 que dejaba con 9-6 el guarismo a falta de 8 minutos certificando el 2-2 final la victoria. Melissa Seidemann y Maica García ambas con 3 goles fueron las máximas goleadoras.

Las campeonas de Nani Guiu siguen en lo más alto.
CN Sabadell Astralpool: Ester, Ortiz, Espar, Mora, Szücs, Pareja 2, Cordobés, García 3, Peña, Seidemann 3, Domènech 1, Forca 2, Terrado.
Parciales: 3-2, 3-2, 3-2, 2-2

*****

*****




*****

Pleno del Sabadell en la Euroliga (RFEN)

Pleno del Sabadell en la Euroliga

01/12/2013 - El CN Sabadell Astralpool ha cerrado la fase preliminar de la Copa de Europa en Imperia, Italia, con pleno de victorias tras doblegar al UVSE húngaro por 21—7. Las jugadoras de Nani Guiu sellan su pase como líderes de grupo y esperan rival en los cuartos de final, que se disputarán en formato de eliminatoria a ida y vuelta.
Campana y se acabó. El CN Sabadell Astralpool ha despedido hoy la fase preliminar de la Champions con un rotundo éxito, tras alzarse con su cuarta victoria consecutiva, esta vez frente al UVSE de Budapest. El equipo de Nani Guiu, que ya había sellado el pase como líder de grupo ayer, disputó el partido con las menos habituales en la piscina (incluida la portera juvenil Cristina Terrado), cuyo rendimiento fue extraordinario para doblegar a las húngaras por 21-7.
Este triunfo sella una extraordinaria fase de clasificación que tuvo su momento determinante en el primer partido ante el Uralochka ruso. Ese parcial de 4-0 final sirvió para remontar una desventaja de tres goles que dio apenas la primera victoria a las españolas, un triunfo que las cargaría de moral para afrontar el resto de la serie. Así lo demostraron al día siguiente ante el temido Imperia, que enterró sus opciones de liderar la fase tras caer ante el Sabadell por 8-11. El liderato llegó en la mañana del sábado con un nuevo 11-8, esta vez contra el Lille, y la guinda ha sido el cuatro de cuatro ante el UVSE, conjunto que se despide de Italia sin victorias.
El CN Sabadell Astralpool se verá acompañado, probablemente, a cuartos del Imperia, que disputa a las 11:45h un encuentro ante el Lille en el que le basta con un empate. En el Grupo B, avanzan de ronda el el Kinef y el Ugra rusos; en el C, Orizzonte Catania y ZVL o Vouligameni, única plaza que se decidirá esta misma mañana; y en el D, Firenze y Olympiacos o Egri Vízilabda.

Resultados y clasificaciones:

http://lenresults.jumbograndieventi.it/round.aspx?idTournament=f5287fe5-e38b-4df8-8cd4-f44cab566124

*****

*****

El CN Sabadell, virtualmente en cuartos de la Euroliga femenina (Mundo Deportivo)

  • El equipo catalán también gana su segundo partido (8-11) contra el anfitrión del torneo de clasificación, el Imperia italiano

El CN Sabadell tiene asegurada virtualmente su clasificación para los cuartos de final de la Euroliga femenina de waterpolo. Las jugadoras entrenadas por Nani Guiu consiguieron ayer su segunda victoria en el grupo A de clasificación ante el anfitrión del torneo, el Imperia italiano. El Sabadell se impuso por 8-11 con estos parciales (1-3, 3-7, 3-1, 1-0) y es líder de la liguilla con seis puntos. El Imperia tiene tres porque goleó (17-8) al UVSE Budapest húngaro en la 1ª jornada.
Los dos primeros del grupo pasarán a cuartos de final y al conjunto catalán le faltan los dos partidos teóricamente más sencillos, hoy (11.45 h) contra el Lille francés y mañana (10.00 h) frente al Budapest. El Sabadell, vigente campeón, aspira esta temporada a su tercer título continental después de triunfar en 2011 y 2013.
4-10 al descanso
A diferencia de su debut contra el Uralochka ruso (9-8), el CN Sabadell lo bordó ayer en los dos primeros parciales (1-3, 3-7) para un impresionante 4-10 al descanso. A partir de ahí, los árbitros echaron una mano a las anfitrionas y los dos parciales finales (3-1, 1-0) demostraron ese cambio. De los diez goles en los primeros 16 minutos, las jugadoras de Nani Guiu pasaron a anotar solamente uno en los 16 minutos finales. El colchón adquirido en los dos primeros cuartos permitió al Sabadell manejar la situación sin ansiedad.
Los cuartos de final se jugarán a ida (5 de febrero de 2014) y vuelta (12 de marzo). Los ganadores jugarán la Final Four los días 11 y 12 de abril, mientras que los perdedores se reciclarán para disputar la Final Four del Trofeo LEN (4-5 de abril).
Goleadoras del partido
Imperia: Emmolo (3), Drocco (2), Stieber (1), Pomeri (1), Carrega (1).
CN Sabadell: Espar (2), Peña (2), Domènech (2), Ortiz (1), Szücs (1), Pareja (1), García (1) y Seidemann (1).

*****

L'equip femení de waterpolo es classifica virtualment pels quarts de final de la Champions derrotant a l'Imperia (8-11)

Les noies de 'Nani' Guiu han fet un partit molt diferent al d'ahir i han demostrat el seu veritable potencial davant les amfitriones (Radio Sabadell)

Victòria i peu i mig als quarts de final. L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell ha demostrat que el patiment i l'èpica que van posar ahir per guanyar a l'Uraloshka rus no és l'habitual. Les noies de 'Nani' Guiu han derrotat a l'Imperia italià (8-11) en el segon partit de la primera fase de la Champions femenina que es juga a aquesta població italiana i tenen la classificació virtual pels quarts de final a la butxaca. El partit ha començat molt diferent al d'ahir davant les rússes i ràpidament les de 'Nani' Guiu s'han fet amb el domini de l'enfrontament (3-1) al final del primer període. Una diferència que ha augmentat encara més al segon quart, amb uns minuts espectaculars de les sabadellenques que han tingut un encert excel·lent i que han deixat el partit encarrilat amb un contundent 10 a 4 al descans. A la represa però, tot ha canviat. Primer el criteri arbitral i això ha permès a les italianes utilitzar molta més duresa contra les sabadellenques. Un canvi en el guió de partit que ha tingut conseqüències en el marcador tot i que al final del tercer quart les waterpolistes del Club continuaven dominant de forma clara (7-11). En el darrer quart la defensa italiana ha tornat a ser duríssima i això ha fet que les sabadellenques no hagin pogut anotar cap gol. Per sort, les de 'Nani' Guiu s'han aplicat defensivament i només han permès un gol a les italianes, amb la qual cosa s'ha acabat el partit amb un 8 a 11 clar favorable al Natació Sabadell. Un resultat que deixa amb un peu i mig als quarts de final de la Champions a les waterpolistes del Club. Demà (11:45h) el pròxim rival serà el Lille francès.

*****

Euroliga: ¡¡El CN Sabadell, a cuartos de final!! (RFEN)

30/11/2013 - El CN Sabadell Astralpool ha certificado su clasificación para los cuartos de final de la Euroliga Femenina tras derrotar por 11—8 al Lille francés en un choque durante el que las de Nani Guiu han demostrado todo su oficio en un complicado tramo final. Las vallesanas avanzan de ronda como líderes de grupo a falta del intrascendente choque de mañana domingo a las 10h frente al UVSE húngaro.

Resultados y fichas:
http://lenresults.jumbograndieventi.it/round.aspx?idTournament=f5287fe5-e38b-4df8-8cd4-f44cab566124

*****

Pair of group D games decided by single goal - Euro League day 3 results
www.waterpoloworld.com| Saturday 30 November 2013, 11:18 | Tim Hartog
 
© waterpolophoto.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In the first match of a busy third day of action in the women's Euro League qualification round Russian side Uralochka picked up its second win in group A. In the early session game in Imperia, Italy the Russian women held off UVSE Budapest 11-15. In group C Dutch competitior ZVL recorded a 29-4 blowout win over City of Liverpool; the second victory so far as they will take on hosts City of Manchester in the evening session. Marianne de Groot took off scoring a game-high seven goals for the current Dutch league leaders. Kinef Kirishi impressed in the first of two early session matches in group B in The Netherlands as they held Rapallo to scoring just three goals in a 14-3 showdown. Anastasia Simanovich led all scorers with four. A match-up with home side Het Ravijn is up next for the reigning Russian champs. Fellow Russians Ugra Khanty Mansyisk had no trouble overcoming London Otter. No less than twelve goals were scored en route to a 22-3 victory over the Brits. Meanwhile in group A Sabadell is still leading. The difficult game against a reinforced Lille team was won 11-8 to stay undefeated so far. Centre forward Maica Garcia and USA international Melissa Seidemann netted three goals each as top scorers for the reigning European champs. Vouliagmeni, in group C, held off Hungarian squad Szentes in the second of three early session games in Manchester. Alexandra Asimaki led the way with four goals for the Greek champs  who are yet to be defeated but face a daunting task tonight as they take on Orizzonte Catania in the battle for the top spot in the group. The Italians, again led by a rejuvenated Blanca Gil who scored seven goals, trashed City of Manchester 21-3 to set up the top-spot meeting with Vouliagmeni Saturday night.

Evening session

In one of the big games of the weekend in group D it was NGM Firenze who took a major step towards finishing first as they defeated Olympiacos 8-7 in a close game. USA centre forward Kami Craig topped the scorers list with three while Silvia Motto added two for the Italian side. A big comeback was needed as Olympiacos led 4-7 with over 5 minutes remaining in the game. Australian international Bronwen Knox netted a triple for the Greek national champion. In group A French top team Lille celebrated their first win as they recorded a 6-10 win over UVSE Budapest. Dora Antal shot home the winner for ZF-Eger in the game against Izmailovo in group D. The home side saw the Russians level the contest with 0.33 to go as Maria Borisova hit from a man-up before Dora Antal shot home the winning goal with just 0.06 remaining. Last year's LEN Trophy finalists Izmailovo were not able to respond in the final seconds and fell just short. Both Antal and Dora Czigany netted three goals for the winners. Two single-goal victories on Saturday in group D shows how competitive the strong group of teams in Eger is. The top spots are still up for grabs and should be decided by exciting match-ups on Sunday.

The first game of the evening session in group C featured the second win for Szentes who defeated City of Liverpool 15-4. Dutch international Sabrina van der Sloot scored seven goals for the victors. If Sabadell and Imperia make no mistakes on Sunday they will be ensured of a spot in the Euro League quarter-finals out of group A. Home side Imperia (with 40-year old centre forward Elisa Casanova scoring four goals) shook off Uralochka Zlatoust on Saturday 12-9 and now hold a 2-1 record while Sabadell is still undefeated, both after three games played. In group A Russian champs Kinef Kirishi more or less confirmed their group win by rolling past hosts Het Ravijn 8-20 in another dominating performance by last year's European runners-up. And as Ugra Khanty Mansyisk came back late to beat Rapallo 14-13 it looks as if both Russian sides will claim the top two positions in group A. The biggest match-up of the weekend in group C produced a thriller as Orizzonte Catania gained a huge win by topping Vouliagmeni 12-13. The high scoring trio of captain Tania di Mario (4), Rita Keszthelyi (3) and Blanca Gil (3) were once again important for their team on offence. Antigoni Roumpesi netted four goals as well but had to settle for the one-goal loss and probably second place in the group. They will now face Dutch side ZVL in a head-to-head battle for the second spot on Sunday.
 
*****

Euroliga: Paso de gigante del Sabadell en Italia (RFEN)

Euroliga: Paso de gigante del Sabadell en Italia

29/11/2013 - El CN Sabadell Astralpool ha sumado su segunda victoria en la fase preliminar de la Euroliga femenina ante el Imperia Mediterranea por 11—8. Las vallesanas han firmado una primera gran mitad, yéndose al descanso por 10—4, controlando el ím`petu italiano en la segunda mitad. Este resultado erige a las españolas como líderes en solitario del grupo A, con 6 puntos. Mañana a las 11:45h, duelo con el Lille. Una victoria les asegurarían el billete para cuartos.

Resultados y fichas: http://lenresults.jumbograndieventi.it/round.aspx?idTournament=f5287fe5-e38b-4df8-8cd4-f44cab566124

Foto: @daniballart

*****

Bujka scores six as Olympiacos tops SKIF - Euro League day 2 results
www.waterpoloworld.com| Friday 29 November 2013, 19:13 | Tim Hartog
 
© waterpolophoto.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
After being close to an upset on day 1 in group A Russian side Uralochka Zlatoust made no mistake Friday topping Lille 15-7 to pick up their first win in the qualification round second match. Next up in Imperia the home side takes on Spanish favorites Sabadell in the big match-up of the group. Meanwhile kicked off in group D played in Eger, Hungary where Greek powerhouse Olympiacos topped last year's LEN Trophy finalist SKIF Izmailovo 10-13, led by centre forward Barbara Bujka who took off scoring six goals with veteran Alkisti Avramidou added three for the group favorites. Anna Grineva topped the scorers list for the Russians netting four shots but could not avoid the defeat despite a little comeback in the fourth quarter. Firenze followed the example in the second game in Hungary holding off the hosts ZF-Eger 8-16 behind four goals from Silvia Motta. American centre forward Kami Craig added three for the Italians who decided things by a 0-5 third-quarter run and even walked away another pair of goals in the final eight minutes of the game. Dutch side ZVL responded by triumphing after a loss on opening day in group C this time beating Szentes 5-13 thanks to a convincing 1-5 start that was finished off by scoring three unanswered goals in the final period. International left-hander Hanneke Slagter scored three goals for the victorious side. Fellow Dutch participant, national champion Het Ravijn, lost a close battle to Ugra Khanty Mansyisk who posted their first victory after falling to Kinef Kirishi Thursday this time prevailing for the 12-13 victory. The first team to post its second straight win was Sabadell who topped home side Imperia behind a strong first half performance after which the Spanish side led 4-10 already. Despite scoring just a single goal in the entire second half, no more proved to be needed as Imperia was unable to overcome the deficit. In the second match-up in group C, Italian favorites Catania crushed City of Liverpool 5-30 as well-known scoring machines Rita Keszthelyi and Blanca Gil led the way with six each. The final game on Friday was played in group C where Vouliagmeni rolled past home side City of Manchester 7-24. Angeliki Gerolymou earned top scoring honours scoring five goals for the Greek squad.
 
*****


© waterpolophoto.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*****

WATERPOLO - El C.N.Sabadell remonta i guanya el primer partit de l'Eurolliga (FCN)

         
 
10:29 -  L'equip femení de waterpolo del C.N.Sabadell ha guanyat el primer partit de l'Eurolliga amb una remontada èpica. Les noies de Nani Guiu es van imposar 9 a 8 a les russes de l'Uralochka, després d'un últim parcial de 4 a 0. L'equip català a la mitja part perdia 2 a 5 y al final de la tercera part el resultat també era advers, 5 a 8.

Avui el partit és contra les amfitriones, Mediterranea Imperia a les 19.45 h. Dissabte jugaran a les 11.45 h contra les franceses del Lille i el diumenge a les 10.00 h jugaran l'últim partit contra el UVSE hongarès.


*****

Sabadell completes comeback win - Euro League day 1 results

www.waterpoloworld.com| Thursday 28 November 2013, 18:50 | Tim Hartog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reigning European champions Sabadell were put to work right in the first match of this season's Euro League as Russian competitor Uralochka Zlatoust took a 2-5 lead at half time and still led 5-8 going into the final period. But the Spanish side kept its nerves and completed a 9-8 comeback-win by scoring four straight goals in the fourth quarter to start off day 1 action. Fellow powerhouse Orizzonte Catania started off by winning as well facing current Dutch league leaders ZVL. Thanks to a quick 5-1 first period the Italians were always up ahead and even extended their advantage by one goal in the fourth quarter. Dutch reigning champs Het Ravijn opened up their hosted tournament in group B by crushing London Otter 27-4, with youngster Nerida Drewes scoring a game-high eight goals. Russian champs Kinef Kirishi won the all-Russian battle with Ugra Khanty Mansyisk 15-9, thanks to shooter Ekaterina Prokoefyeva leading the way with six goals.


Euro League 2013-2014

Qualification round schedule

Group A (to be played in Imperia, Italy)


Thursday, 28 November:

18.00: C.N. Sabadell (ESP) vs. Uralochka Zlatoust (RUS) 9-8 (2-2, 0-3, 3-3, 4-0)
19.45: Mediterranea Imperia (ITA) vs. UVSE Budapest (HUN) 17-8 (5-0, 4-3, 4-2, 4-3)

Friday, 29 November:

18.00: Uralochka Zlatoust (RUS) vs. Lille (FRA)
19.45: Mediterranea Imperia (ITA) vs. C.N. Sabadell (ESP)

Saturday, 30 November:

10.00: UVSE Budapest (HUN) vs. Uralochka Zlatoust (RUS)
11.45: C.N. Sabadell (ESP) vs. Lille (FRA)

18.00: UVSE Budapest (HUN) vs. Lille (FRA)
19.45: Mediterranea Imperia (HUN) vs. Uralochka Zlatoust (RUS)

Sunday, 1 December:

10.00: C.N. Sabadell (ESP) vs. UVSE Budapest (HUN)
11.45: Mediterranea Imperia (ITA) vs. Lille (FRA)

Group B (to be played in Nijveral, The Netherlands)


Thursday, 28 November:

19.30: Het Ravijn (NED) vs. London Otter (GBR) 27-4 (8-2, 7-0, 6-0, 6-2)
21.00: Kinef Kirishi (RUS) vs. Ugra Khanty Mansyisk (RUS) 15-9 (3-2, 3-2, 5-3, 4-2)

Friday, 29 November:

19.30: Het Ravijn (NED) vs. Ugra Khanty Mansyisk (RUS)
21.00: Rapallo Pallanuoto (ITA) vs. London Otter (GBR)

Saturday, 30 November:

10.00: Kinef Kirishi (RUS) vs. Rapallo Pallanuoto (ITA)
11.30: Ugra Khanty Mansyisk (RUS) vs. London Otter (GBR)

19.30: Het Ravijn (NED) vs. Kinef Kirishi (RUS)
21.00: Ugra Khanty Mansyisk (RUS) vs. Rapallo Pallanuoto (ITA)

Sunday, 1 December:

10.30: Kinef Kirishi (RUS) vs. London Otter (GBR)
12.00: Het Ravijn (NED) vs. Rapallo Pallanuoto (ITA)

Group C (to be played in Manchester, Great Britain)

Thursday, 28 November:

17.40: Orizzonte Catania (ITA) vs. ZVL (NED) 14-9 (5-1, 1-1, 3-3, 5-4)
19.00: Vouliagmeni NC (GRE) vs. City of Liverpool (GBR) 27-6
20.20: City of Manchester (GBR) vs. Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN)

Friday, 29 November:

17.40: Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN) vs. ZVL (NED)
19.00: City of Liverpool (GBR) vs. Orizzonte Catania (ITA)
20.20: City of Manchester (GBR) vs. Vouliagmeni NC (GRE)

Saturday, 30 November:

09.30: ZVL (NED) vs. City of Liverpool (GBR)
10.40: Vouliagmeni NC (GRE) vs. Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN)
12.00: Orizzonte Catania (ITA) vs. City of Manchester (GBR)

17.40: Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN) vs. City of Liverpool (GBR)
19.00: Vouliagmeni NC (GRE) vs. Orizzonte Catania (ITA)
20.20: City of Manchester (GBR) vs. ZVL (NED)

Sunday, 1 December:

09.30: Orizzonte Catania (ITA) vs. Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN)
10.40: ZVL (NED) vs. Vouliagmeni NC (GRE)
12.00: City of Manchester (GBR) vs. City of Liverpool (GBR)

Group D (to be played in Eger, Hungary)

Friday, 29 November:

18.30: SKIF CSP Izmailovo (RUS) vs. Olympiakos SFP (GRE)
20.00: Egri Vizilabda Klub (HUN) vs. NGM Firenze Pallanuoto (ITA)

Saturday, 30 november:

17.30: NGM Firenze Pallanuoto (ITA) vs. Olympiakos SFP (GRE)
19.00: Egri Vizilabda Klub (HUN) vs. SKIF CSP Izmailovo (RUS)

Sunday, 1 December:

10.00: SKIF CSP Izmailovo (RUS) vs. NGM Firenze Pallanuoto (ITA)
11.30: Olympiakos SFP (GRE) vs. Egri Vizilabda Klub (HUN)

First 2 teams of each group qualify for quarter-finals (5 February, 12 March 2014)

Pictured: Sabadell's Anni Espar contributed two goals to the win.

*****

Les noies del Natació Sabadell pateixen per superar l'Uralochka a l'estrena de la Champions de waterpolo (9-8)

Radio Sabadell

Les de Nani Guiu capgiren el marcador remuntant quatre gols en els últims vuit minuts. Demà (19:45h) s'enfrontaran a les amfitriones de la fase, les italianes de l'Impèria

La defensa del títol ha començat amb victòria, però també amb més patiment del previst per a les waterpolistes del Club Natació Sabadell (CNS). Les vigents campions d'Europa han suat de valent per derrotar l'Uralochka rus a la primera jornada de la fase prèvia de la nova Lliga Europea, antiga Champions. Tot i que es presumia que el potencial del conjunt rus havia de ser inferior al de les noies de Nani Guiu, el cert és que no ha estat un partit gens fàcil, com ho demostra el 9-8 final. Encara podia haver estat pitjor. Després d'un parcial inicial d'empat a dos, les russes han pogut sorprendre el CNS amb un 0-3, que ha fet que al descans s'hagi arribat amb 2-5 favorable a l'Uralochka. Un marcador sorprenent que encara ho ha estat més, quan el desavantatge sabadellenc s'ha mantingut també en el tercer quart. És a dir, s'ha entrat als últims vuit minuts de partit amb 5-8 favorable a les russes. Llavors ha arribat la reacció de les de Guiu. Un parcial 4-0 per deixar el resultat final en 9-8, i per evitar la primera sorpresa de la competició en la jornada inaugural.

Demà les italianes

Sorpresa o no, un avís que ha de servir d'alerta de cara als tres partits que les waterpolistes del CNS encara han de jugar en aquesta fase prèvia que fins diumenge es disputa a Impèria (Itàlia). I, sobretot, un bon toc d'atenció per recordar que a Europa cap rival no posa les coses fàcils. De fet, les noies del Club ho tornaran a comprovar demà (19:45h), quan es veuran les cares amb l'equip de casa. Teòricament, són els dos conjunts que s'han de classificar per a quarts de final. I l'únic dubte és comprovar com es repartiran la primera i la segona plaça del grup. Segons va assenyalar Nani Guiu a Ràdio Sabadell 94.6 abans de marxar, un detall "sense l'importància d'altres anys", però que podria ser determinant de cara als encruaments de les properes fases de la competició.  

*****

Euroliga: Heroico debut del CN Sabadell (RFEN)

Euroliga: Heroico debut del CN Sabadell

28/11/2013 - El CN Sabadell ha firmado una épica remontada ante el Uralochka ruso en su estreno en la fase de clasificación de la Euroliga Femenina en Imperia, Italia. Las vallesanas, que se han ido al descanso tres goles por debajo en el descanso (2—5)y al término del tercer cuarto (5—8), han firmado un apoteósico parcial de 4—0 en los ocho minutos finales para vencer por 9—8 y sumar sus primeros tres puntos. El conjunto español se medirá mañana a las 19:45h al Imperia Mediterránea.

*****

Empieza el gran reto del CN Sabadell (RFEN)

Empieza el gran reto del CN Sabadell

27/11/2013 - El CN Sabadell Astralpool viaja hoy a Imperia, donde desde mañana jueves debutará en la fase preliminar de la renombrada Euroliga Femenina. Las sabadellenses, que defienden título, lucharán por el liderato de grupo para asegurarse un rival más asequible en el decisivo cuarto de final, verdadero momento a todo o nada en que definirá los clasificados para la Final Four, cuya sede queda todavía por definir.
El CN Sabadell Astralpool ya están a punto para su debut en la Euroliga Femenina mañana jueves. El torneo arrancará simultáneamente en cuatro sedes, un nuevo formato que clasificará automáticamente a los dos mejores equipos de cada liguilla para los cuartos de final. Esta decisiva ronda del torneo definirá dos final four: la de la LEN Trophy, que jugarán los cuatro conjuntos derrotados, y la de la Euroliga, que sólo disputarán los vencedores.
Pero el camino a esa ansiada tercera corona europea arranca mañana jueves ante el Uralochka Zlatoust ruso en la liguilla preliminar de Imperia, Italia. El conjunto vallesano arrastra unos números de verdadero líder tanto en competición nacional como internacional, donde su peor resultado en los últimos dos años es el empate a 12 goles de la fase preliminar de la pasada campaña ante el Imperia. Las italianas serán, precisamente, el segundo escollo de las de Nani Guiu en la fase preliminar. Actualmente ocupan la cuarta posición en la Serie A1 transalpina, igualadas a 12 puntos con el Firenze Pallanuoto y a seis puntos del líder, G.S. Orizzonte. El CN Sabadell completará su actuación el sábado ante el Lille francés,el sábado, y el UVSE de Budapest el domingo.
Nani Guiu, técnico vallesano, declaraba a Radio Sabadell que el equipo llega en un buen momento: "Aunque los partidos de Liga no tienen mucho que ver con lo que nos encontraremos el jueves, creo que estamos en un una buena fase de preparación. Nos preparamos para la Euroliga y confiamos en realizar un buen papel".
La fase preliminar de Euroliga disputará paralelamente otros tres grupos: el B, que se juega en Nijderval, Holanda, en el que competirán Het Ravijn, London otter, Kinef Kirishi, Ugra Khanty Mansyisk, Rapallo Pallanuoto; el C, el más numeroso, que se disputará en Manchester, con Orizzonte Catania, ZVL, Vouliagmeni, City of Liverpool, City of Manchester, Hungerit Vizisport Tamogato Szentes; y el D, programado en Eger, Hungría, que verá en el agua a SKIF CSP Izmailovo, Olympiacos, Egri Vizilabda Klub y NGM Firenze Pallanuoto.
Los colegiados designados por la LEN para el grupo del CN Sabadell son el croata Miroslav Vlasic, la suiza Ursula Wengenroth, el británico Brian Littlejohn y el checo Ivo Mares. Los españoles Jaume Moliner y Raúl Torres dirigirán encuentros en las liguilla B y D, respectivamente.

Listado de partidos: 

http://lenresults.jumbograndieventi.it/round.aspx?idTournament=f5287fe5-e38b-4df8-8cd4-f44cab566124

*****

L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell debuta demà a la Champions davant l'Uraloshka rus (Radio Sabadell)

Les sabadellenques que ja es troben a Imperia (Itàlia) esperen aconseguir una de les dues primeres posicions i accedir als quarts de final

Tot preparat. L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell debuta demà (18h) contra l'Uraloshcka rus a la fase de grups de la Champions. Les noies de 'Nani' Guiu, vigents campiones de la competició tenen com a principal objectiu passar als quarts de final i això passa per quedar entre les dues primeres classificades al final d'aquesta primera fase. "Veient el nivell que hi ha a la resta de grups, i el potencial que poden tenir els rivals de quarts de finals no crec que sigui important quedar primer o segon classificat", ha assegurat 'Nani' Guiu. El tècnic del CNS, tot i reconèixer la dificultat del grup ha assenyalat que confia plenament en les seves jugadores. "Ens hem guanyat el respecte durant aquests darrers anys i crec que som favorites", ha manifestat Guiu. La primera prova de foc serà demà contra les russes de l'Uraloschka. "Un equip que ha perdut potencial respecte la temporada passada però que continua tenint molt potencial", ha afirmat el tècnic de l'equip femení del Natació Sabadell, 'Nani' Guiu.

Començar amb bon peu

Precisament sobre aquest primer compromís 'Nani' Guiu ha afirmat que aquest primer partit de demà contra les rússes és el més important en una competició tan curta i intensa com aquesta. "Començar bé sempre és important. Un error sempre es paga molt car i per tant considero que el partit contra l'Uraloshcka és vital per les nostres aspiracions", ha reconegut el tècnic de l'equip del Club, 'Nani' Guiu. Després del compromís de demà contra les rússes, les sabadellenques s'enfrontaran divendres a l'Imperia italià, dissabte al Lilla francès i diumenge a les hongareses del Budapest en aquesta primera fase de la Champions que es disputa a Imperia. 

*****

WATERPOLO EUROLEAGUE - Les noies del Sabadell tornen a Europa


 
12:55 - Entre dijous i diumenge l'equip femení de waterpolo del C.N.Sabadell es jugarà una plaça pels quarts de final de l'Euroleague. Les del vallès comencen així la defensa del seu títol de campiones d'Europa amb un nou format de competició. Les noies de Nani Guiu estan enquadrades en el grup A amb 4 equips més i necessiten accedir a una de les dues primeres places per passar a quarts de final. Aquest serà un partit decisiu, perquè superar els quarts et classifica per la final four de l'Euroleague i perdre'ls et condueix a una altre final four, la de la LEN Trophy.

Així doncs el C.N.Sabadell ja està a Imperia per jugar demà contra el Uralochka rus a les 18.00 h, divendres 29 de novembre s'enfrontarà a les 19.45 h contra l'equip amfitrió el Mediterranea Imperia, dissabte 30 de noviembre l'enfrontament serà a les 11.45 h contra el Lille Université C.N. i finalment diumenge el partit serà contra el UVSE hongarès a les 10.00 h.

*****

Waterpolo CN Sabadell empieza la defensa del titulo europeo ( Jose Ramon Costa Jussa )

El equipo vallesano campeón de la Euroliga femenina comienza su periplo para revalidad el titulo en una fase preliminar en Impera (Italia)
El equipo femenino de waterpolo del CN Sabadell, actual Campeón de Europa quiere repetir titulo, e incluso es mas que probable que la final de este galardón continental se dispute en Can Llong. Los dirigentes del Club han iniciado las gestiones para ello.

Pero para llegar a la final hay que superar la fase previa que se inicia esta misma semana en la localidad italiana de Imperia.

Nani Guiu se ha preparado a conciencia esta eliminatoria que enfrenta a las vallesans al Uralochka ruso el día 28. El 29 las rivales serás las anfitrionas del Mediterrania Imperia, al día siguiente se jugará el partido menos complicado a priori, contra las francesasdel Lille y el día 1 las rivales que les han tocado en suerte a nuestras representes será las húngaras del UVSE.
 
La elimonatoria es compleja, porque sobre el papel rusas, y húngaras tienen buen nivel, las italianas juegan en casa, y como no el CN Sabadell sale a subir el primer peldaño para escalar de nuevo al titulo europeo. En este grupo A, pasan a la siguiente ronda tan solo dos equipos. Es obvio afirmar que los partidos serán a cara de perro.
Para las chicas que prepara Nani Guiu, este es el primer gran reto antes de concluir el año, ya que dentro de unas semanas disputan la final de la Supercopa de Europa en Rusia.



*****

New-look Euro League to get underway
www.waterpoloworld.com| Tuesday 26 November 2013, 14:48 | Tim Hartog
 
© Marcel ter Bals











The new-look women's European club competition is set to start. A new 'Euro League' replaces the former two known as Champions Cup and LEN Trophy. This year's participants will play for the first two spots in each of the four groups in order to advance to the quarter-finals. Losers of these final eight match-ups will participate in the LEN Trophy Final Four while the winners fight for victory in the Euro League Final Four. But first up is a qualification round played over the weekend. Last year's Champions Cup winners Sabadell are the red-hot favorites for triumph this season as well. The Spanish side, presenting an All-Star like line-up that includes multiple world champions as well as Hungarian star Gabriella Szücs and young but experienced USA international Melissa Seidemann, was drawn in group A and will travel to Imperia, Italy to face the dangerous home side, Russian participant Uralochka Zlatoust and UVSE from Budapest, Hungary. Other powerhouses again present are last year's Final Four contenders Kinef Kirishi from Russia, Greek champs Vouliagmeni and Hungarian up-and-coming squad Eger, hosts of the 2012-2013 Final Four and now qualification round group D.

Euro League 2013-2014
Qualification round Schedule

Group A (to be played in Imperia, Italy)
Thursday, 28 November:
18.00: C.N. Sabadell (ESP) vs. Uralochka Zlatoust (RUS)
19.45: Mediterranea Imperia (ITA) vs. UVSE Budapest (HUN)
Friday, 29 November:
18.00: Uralochka Zlatoust (RUS) vs. Lille (FRA)
19.45: Mediterranea Imperia (ITA) vs. C.N. Sabadell (ESP)
Saturday, 30 November:
10.00: UVSE Budapest (HUN) vs. Uralochka Zlatoust (RUS)
11.45: C.N. Sabadell (ESP) vs. Lille (FRA)
18.00: UVSE Budapest (HUN) vs. Lille (FRA)
19.45: Mediterranea Imperia (HUN) vs. Uralochka Zlatoust (RUS)
Sunday, 1 December:
10.00: C.N. Sabadell (ESP) vs. UVSE Budapest (HUN)
11.45: Mediterranea Imperia (ITA) vs. Lille (FRA)

Group B (to be played in Nijveral, The Netherlands)
Thursday, 28 November:
19.30: Het Ravijn (NED) vs. London Otter (GBR)
21.00: Kinef Kirishi (RUS) vs. Ugra Khanty Mansyisk (RUS)
Friday, 29 November:
19.30: Het Ravijn (NED) vs. Ugra Khanty Mansyisk (RUS)
21.00: Rapallo Pallanuoto (ITA) vs. London Otter (GBR)
Saturday, 30 November:
10.00: Kinef Kirishi (RUS) vs. Rapallo Pallanuoto (ITA)
11.30: Ugra Khanty Mansyisk (RUS) vs. London Otter (GBR)
19.30: Het Ravijn (NED) vs. Kinef Kirishi (RUS)
21.00: Ugra Khanty Mansyisk (RUS) vs. Rapallo Pallanuoto (ITA)
Sunday, 1 December:
10.30: Kinef Kirishi (RUS) vs. London Otter (GBR)
12.00: Het Ravijn (NED) vs. Rapallo Pallanuoto (ITA)

Group C (to be played in Manchester, Great Britain)
Thursday, 28 November:
17.40: Orizzonte Catania (ITA) vs. ZVL (NED)
19.00: Vouliagmeni NC (GRE) vs. City of Liverpool (GBR)
20.20: City of Manchester (GBR) vs. Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN)
Friday, 29 November:
17.40: Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN) vs. ZVL (NED)
19.00: City of Liverpool (GBR) vs. Orizzonte Catania (ITA)
20.20: City of Manchester (GBR) vs. Vouliagmeni NC (GRE)
Saturday, 30 November:
09.30: ZVL (NED) vs. City of Liverpool (GBR)
10.40: Vouliagmeni NC (GRE) vs. Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN)
12.00: Orizzonte Catania (ITA) vs. City of Manchester (GBR)
17.40: Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN) vs. City of Liverpool (GBR)
19.00: Vouliagmeni NC (GRE) vs. Orizzonte Catania (ITA)
20.20: City of Manchester (GBR) vs. ZVL (NED)
Sunday, 1 December:
09.30: Orizzonte Catania (ITA) vs. Hungerit Vizisport Tamogato Szentes (HUN)
10.40: ZVL (NED) vs. Vouliagmeni NC (GRE)
12.00: City of Manchester (GBR) vs. City of Liverpool (GBR)

Group D (to be played in Eger, Hungary)
Friday, 29 November:
18.30: SKIF CSP Izmailovo (RUS) vs. Olympiakos SFP (GRE)
20.00: Egri Vizilabda Klub (HUN) vs. NGM Firenze Pallanuoto (ITA)
Saturday, 30 november:
17.30: NGM Firenze Pallanuoto (ITA) vs. Olympiakos SFP (GRE)
19.00: Egri Vizilabda Klub (HUN) vs. SKIF CSP Izmailovo (RUS)
Sunday, 1 December:
10.00: SKIF CSP Izmailovo (RUS) vs. NGM Firenze Pallanuoto (ITA)
11.30: Olympiakos SFP (GRE) vs. Egri Vizilabda Klub (HUN)

First 2 teams of each group qualify for quarter-finals (5 February, 12 March 2014)
Pictured: The team of C.N. Sabadell celebrating last year's Champions Cup win in Eger, Hungary.

*****

L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell ho té tot preparat per debutar a la Champions (Radio Sabadell)

Les noies de 'Nani' Guiu surten demà cap a Imperia, Itàlia, per afrontar la primera fase de la competició
   

L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell ho té tot preparat per debutar a la Champions                                                              
        
Arriba l'hora de la veritat. L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell, afronta el primer tram important de la temporada després de guanyar al CN Rubí (23-3) en el retorn a la Divisió d'Honor femenina el passat cap de setmana. Les noies de 'Nani' Guiu surten demà cap a Imperia (Itàlia) on a partir de dijous afronten la fase de grups de la Champions. "Crec que arribem en un bon moment, tot i que a nosaltres aquests partits de lliga ens serveixen de poc perquè el nivell que ens trobem a Europa és molt diferent", ha reconegut el tècnic de l'equip femení del CNS. D'altra banda, 'Nani' Guiu ha manifestat que aquest primer tram de la temporada s'ha fet llarg per a les seves jugadores. "Nosaltres ens preparem per la Champions perquè els partits que juguem a la lliga ara tampoc tenen massa sentit, ja que tot es decidirà al Play Off", ha assegurat el tècnic de les sabadellenques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario