C.N. SABADELL 01111234556777788
C.N. MATARO QUADIS 00123333344456778

*****

El Quadis perd el lideratge tot i empatar a Sabadell (Tot Mataro)

Ha estat un partit tremendament disputat amb moltes alternatives i Piralkov l'ha empatat a mig minut
del final

El Quadis anava com a líder a Sabadell però n'ha sortit sense aquest privilegi. Durant la setmana Beto Fernàndez ja ens havia dit que l'equip sabadellenc els esperava amb moltes ganes, i més després de les dues derrotes patides per l'equip de Chava Gómez, i això ha provocat un partit vibrant en el qual el líder ha acabat perdent la seva primera plaça, però aconseguint un valuós punt, en una piscina que sempre se li ha donat bastant malament.
El partit ha començat amb un Quadis amb problemes en atac i amb un gol inicial de l'equip local, però l'equip mataroní ha anat agafant el ritme, el que s'ha d'esperar d'un líder, i amb un parcial de 0-3 (gols de Piralkov, Bach i Corbalan) ha arribat al final del primer quart amb avantatge confortable. Però al segon quart el Sabadell ha tornat a tancar la defensa i l'atac mataroní s'ha encallat altre cop i, a més, algunes badades defensives, han permès que els sabadellencs amb un parcial de 3-0 recuperés l'avantatge al descans.

Mataró-barceloneta
El Sabadell encara ha augmentat l'avantatge només iniciar-se el tercer quart, però de seguida Svilen Piralkov ha tret el seu potent braç per trencar la sequera. Però ha estat un miratge i dos gols més del Sabadell han fet pujar la diferència a tres gols (7-4). El "fantasma" de la piscina de Can Llong, que sempre se li sol aparèixer al Quadis (allà hi ha patit fortes derrotes) ha tornat a fer acte de presència, però per sort s'ha esvaït i ha aparegut un esplèndid Diakonow sota pals i amb dos gols de Pere Estrany el Quadis amb tornat a apretar el marcador al final del tercer quart (7-6).
A l'inici del darrer quart una contra d'Àlex Codina ha igualat el marcador (7-7). El partit estava trencat, amb els dos equips lluitant al límit de les seves forces, i Matoso ha marcat el 8-7 en jugada pol·lèmica, però quan faltaven 34 segons Svilen Piralkov ha empatat el partit, deixant el marcador en un empat que es pot considerar just pel vist a la piscina.
CN SABADELL- CN MATARÓ QUADIS 8-8
CN SABADELL: Motos, Pugibet, Marsal (3), Marcos, Soler (1), Sànchez, Matoso (1), Fenoy (1), López-Escribano (1), Millán, Cabanas (1).
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Àlex Codina (1), Fran Sànchez, Marc Corbalán (1), Svilen Piralkov (3), Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach (1), Víctor Fernàndez, Pere Estrany (2), Pau Schnizler.
PARCIALS: 1-3, 3-0, 3-3, 1-2.