BIWPA

07 abril 2013

C.N.Mataro-C.E.Mediterrani J21 Div. de Honor masc 10/04/13

*****

FULL VIDEO :

El Medi jugarà per al títol i el Catalunya – Sant Andreu acaba amb picabaralla ( BTV )





La penúltima jornada de la Divisió d'Honor de waterpolo ha significat la classificació del Mediterrani per jugar els play-off per al títol de Lliga. En canvi, el Catalunya i el Sant Andreu, que van jugar un partit dur, n'han quedat fora.

El Mediterrani jugarà finalment els play-off per al títol de la Lliga de Waterpolo. Els barcelonins s'hi van classificar, després de guanyar clarament a la piscina del Mataró per 6 gols a 11. Després d'un primers minuts igualats, els santsencs van marcar diferències abans de la mitja part i just començar la segona. El Mediterrani és setè a la classificació i, si guanya a casa en l'última jornada el Barcelona, mantindrà aquesta posició.

DORIN COSTRAS, entrenador del CE Mediterrani
''Un día fantástico. Estuvimos muy acertados en defensa muy, muy bien en ataque. En cambio, el Mataró no tuvo el acierto que nosotros hemos tenido.''

Molt més emocionant i calent va resultar el derbi barceloní entre el Catalunya i el Sant Andreu. El partit va acabar amb empat 8 i amb diverses picabaralles entre els waterpolistes. Fins i tot els àrbitres van haver d'expulsar més d'un jugador. I això que el partit era intranscendent, després de la victòria del Mediterrani. Cap dels dos equips no jugarà els play-off per al títol de Lliga.

CARLOS BELLÓN, entrenador del CN Sant Andreu
"Bueno ha sido un partido duro, ya no solo por el último minuto sino por todo el partido. Ellos han planteado un partido muy duro, muy físico, en más parte agresivo que físico. Sabíamos que iba a ser un partido duro, y en esta situación sabemos que mi equipo es un equipo joven, y tiene las de perder."


*****
Todas las fotos en :

Ver tambien :
 
 
 
 

*****

El "Medi" envia el Quadis al vuitè lloc
Un Quadis molt encallat en atac no pot amb un rival directe
 ( Tot Mataro )
 
Avui a la tarda s'ha jugat el partit entre el CN Mataró Quadis i el CE Mediterrani corresponent a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor, ajornat el passat cap de setmana perquè el porter visitant estava jugant amb la seva selecció el preeuropeu, i en ell un Quadis molt encallat s'ha vist superat pel "Medi", de l'ex-entrenador del Centre Dorin Costras, que amb aquest triomf envia l'equip mataroní a la vuitena posició de la classificació, d'on li costarà molt sortir (hauria de guanyar a la darrera jornada a Madrid davant el Canoe i esperar altres resultats favorables) i per tant és molt probable que al "play-off" es trobi amb el Barceloneta a la ronda de quarts de final.

El partit ha començat amb un gol d'Àrpad Babay abans del mig minut de joc i això ha fet semblar que el partit podria ser còmode, però res més lluny de la realitat.
L'equip visitant ha remuntat ràpidament amb dos gols en els dos següents atacs, però el Quadis ha capgirat novament el marcador quan s'arribava a l'equador del primer quart. Aleshores el "Medi" ha igualat ràpidament, i a partir d'aquí l'equip local s'ha bloquejat absolutament en atac, topant amb una agressiva defensa de l'equip de Sants, i aprofitant molt poc les moltes jugades d'home de més de que ha disposat al llarg del partit (incloses dues de dobles amb 6 contra 4), cosa que sí feien els barcelonins, que tot i veure com el seu golejador Yàñez era expulsat amb canvi, han trobat un bon relleu en Daniel Gonzàlez que amb tres gols consecutius ha fet pujat el 3-7 a l'electrònic, quan l'equip local ja portava més de mig partit sense marcar després de 24 possessions i 18 xuts seguits sense èxit. Un gol de penal de "Baba" ha trencat la sequera, però l'equip visitant ha respost immediatament amb el 4-8 amb el que s'ha arribat al final del tercer quart.
En el darrer període el Quadis ho ha intentat pressionant més en defensa, però s'ha continuat mostrant impotent en atac, i el "Medi" encara ha augmentat en un gol més el seu avantatge, per tancar un partit que possiblement ha estat el més fluix de la temporada a casa del Quadis.

*****

DIVISION DE HONOR MASCULINA

10/04/2013 17:30 - C.N. MATARO
Parciales: (3-3/0-2/1-3/2-3)

C.N. MATARO QUADIS 611C.E. MEDITERRANI












C.N. MATARO QUADIS









GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1ANDRAS GARDONYI 0
2POL BARBENA TRIOLA 0
3FRANCESC SANCHEZ CAMPOS 01
4MARC CORBALAN CRUZ 0
5VICTOR FERNANDEZ CERDA 113
6ARPAD BABAY 2111
7ALBERT GARCIA CAÑIZARES 0
8PAU BACH PASCUAL 03
9ALEX CODINA PICA 11
10JORDI GARCIA GALIANA 0
11ATTILA KINCSES 111
12EDUARD MINGUEZ SIMARRO 11
13PAU SCHNIZLER DE PACO 0
Totales641181
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
ERNEST GIL SANS
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores66,67%
Gol en Superioridad de jugadores16,67%
Gol de Penaltis16,67%
Eficacia en jugadas de superioridad10,00%

C.E. MEDITERRANI









GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1EDWARD JOHNATHAN SCOTT 0
2ROC FERRER SALGADO 112
3RICARD AGUIRAN ASENJO 11
4EDGAR ANGELATS CANALS 02
5ADRIA CARABI GASSOL 0
6ROGER XIMENEZ MIRALLES 11
7RAMON SANTIVERI HERNANDEZ 01
8DANIEL GONZALEZ FERNANDEZ 3321
9JEFFREY ROBERT SCHWIMER 223
10POL HODALY RODRIGUEZ 22
11MIGUEL GASULLA FLAVIA 0
12GERMAN IGNACIO YAÑEZ DOMINGUEZ 11
13MARTI ESTELA XUCLA 0
Totales11731101
Entrenadores
DORIN VIOREL COSTRAS
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores63,64%
Gol en Superioridad de jugadores27,27%
Gol de Penaltis9,09%
Eficacia en jugadas de superioridad37,50%

Árbitros
ORIOL JAUMANDREU SELLARES
JUAN JOSE VERDEJO DOMINGO
Evolución del marcador
C.N. MATARO QUADIS 011123333334445566
C.E. MEDITERRANI 001222345677899101011


*****

DHM: Las posiciones 6ª a 8ª, en juego ( RFEN )

DHM: Las posiciones 6ª a 8ª, en juego

10/04/2013 - Con las cinco primeras posiciones ya decididas tras la disputa de los primeros encuentros de la 21ª jornada de División de Honor Masculina, los choques previstos esta tarde podrían empezar a zanjar los tres últimos billetes para el play—off por el título. Mataró, Mediterrani y CN Sant Andreu, además de Navarra, que ya jugó el sábado, son sus cuatro aspirantes.
La derrota del CW Navarra del fin de semana se presenta como la oportunidad del CN Mataró Quadis de alcanzar la sexta plaza. Descartado el objetivo del conjunto del Maresme de inicio de la segunda vuelta (colarse en el top cinco para evitar en el play-off a los tres primeros espadas del campeonato), el reto pasa ahora por evitar a CN Sabadell y CN Atlètic-Barceloneta. Sin embargo, para ello deberá derrotar antes al difícil CE Mediterrani, que pugna con el CN Sant Andreu por la octava plaza. En caso de lograrlo, los de Beto Fernández superarían al Navarra, al que aventajarían en dos puntos. Para el Medi, por su parte, un triunfo les garantizaría el billete al play-off.
El CN Sant Andreu, por su parte, cerrará la jornada a las 21 horas en la piscina Sant Jordi ante el CN Catalunya, único equipo de la categoría que ya no tiene nada en juego. El conjunto de Carlos Bellón necesita una derrota o empate del CE Mediterrani para estirar su candidatura a la octava posición hasta la última jornada del campeonato, prevista este sábado.
El CN Mataró Quadis-CE Mediterrani arrancará a las 17:30 horas, y el Catalunya-Sant Andreu lo hará a las 21 horas.

*****

Mediterrani i Sant Andreu aspiren a entrar al play-off  ( BTV )



La Divisió d'Honor masculina de waterpolo arriba a l'última jornada amb set equips classificats per als play-off pel títol. Són el Barceloneta, el Sabadell, el Terrassa, el Barcelona, el Canoe, el Navarra i el Mataró. Encara queda una plaça per ocupar i se la disputarà el Mediterrani i el Sant Andreu.

A tots dos equips els queden dues jornades per disputar. Els de Sants tenen un petit avantatge, tres punts més que els andreuencs. El Mediterrani ha de jugar contra el Mataró i el Barceloneta. Mentre que el Club Natació Sant Andreu té pendents els partits contra el Catalunya i el Barceloneta.

 

DORIN COSTRAS, entrenador del CE Mediterrani
"Nosotros estamos preparando los partidos que llegan a final de Liga contra el Mataró y el Barcelona. Son los partidos en los que hay que sacar puntos y entrar en el play-off. Ese es nuestro objetivo."

CARLOS BELLÓN, entrenador del CN Sant Andreu
"Bueno, nosotros somos los que menos probabilidades teníamos y ahora menos. El Mediterrani supongo que se meterá ganando los partidos que tiene."

No hay comentarios:

Publicar un comentario