BIWPA

29 noviembre 2012

Fallecimiento de Joan Ballart (DEP)

Fallece Joan Ballart, presidente del CN Montjuïc (RFEN)

29/11/2012 - Lamentamos comunicar el fallecimiento del Sr. Joan Ballart Serra, actual presidente del CN Montjuïc y ex presidente de la Federació Catalana de Natació a la edad de 77 años. El entierro será este viernes 30 de noviembre a las 11,25 horas en el Tanatoria de Sancho de Ávila. Desde la RFEN damos nuestro sentido pésame a su familia, amigos y a todos los integrantes de la natación catalana, a los que acompañamos en el sentimiento.

Joan Ballart fue waterpolista del club, internacional olímpico en los Juegos Olímpicos de Munich 72 y subcampeón de Europa en Barcelona 78. Como directivo llegó a ser presidente de la FCN y en la actualidad presidía su club de siempre, el CN Montjuïc. Descanse en paz uno de los nuestros. RFEN

FEDERACIÓ - Ha mort Joan Ballart i Serra, ex-president de la Federació Catalana de Natació

18:11 - La Federació Catalana de Natació lamenta comunicar la mort del Sr. Joan Ballart i Serra, ex-president de la Federació Catalana de Natació i del C.N.Montjuic. Joan Ballart ha mort a l'edat de 77 anys després d'una malaltia. La sala de vetlles estarà al Tanatori de Sancho d'Àvila i s'obrirà a les 16.00 h del dijous 29 de novembre. En el mateix tanatori es celebrarà el funeral el divendres 30 de novembre a les 11.25 h .

Joan Ballart ha estat tota la vida vinculat al C.N.Montjuic a on ha estat esportista, directiu i president de l'entitat en tres ocasions diferents (1972-1981; 1991-2002; 2011-2012). Durant el seu mandat es va fer la Zona Esportiva, l'actual seu del C.N.Montjuic, situada a la muntanya de Montjuic de Barcelona, i va dotar al club d'un gran patrimoni. L'any 1981 va esdevenir president de la Federació Catalana de Natació, fins l'any 1985. També va ser vicepresident de la RFEN del 1970 al 1980.

El president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, i tota la Junta Directiva, expressen el seu més sentit condol a tota la família de Joan Ballart i a la vídua Consuelo Torres, fills Ivonne i Xavier.

*****


 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario