BIWPA

04 octubre 2012

Copa Catalunya femenina 2012 , C.N.Mataro-C.N.Sabadell












 
 



Más fotos en :
 
*****

El Sabadell alza la Copa Cataluña Femenina
RFEN

El Sabadell alza la Copa Cataluña Femenina

03/10/2012 - El CN Sabadell Astralpool se ha impuesto al CN Mataró El Tot por 12—7 en la final de la Copa Cataluña, aplazada a este miércoles tras las lluvias del fin de semana. Las jugadoras de Nani Guiu alzan pues el primer trofeo a una semana exacta de la disputa del primer torneo oficial del año, la Supercopa de España, que las medirá al CN Sant Andreu en la piscina Carles Ibars.
No hubo sorpresa en la final de la Copa Cataluña femenina, y el CN Sabadell Astralpool acabó alzando el trofeo, última etapa preparatoria antes del inicio de la campaña oficial. Las de Nani Guiu revalidan el título tras derrotar al CN Mataró El Tot, anfitrión de la final, por 12-7. El conjunto vallesano alcanza el cetro tras derrotar a CN Rubí en cuartos y al CN Terrassa en las semifinales. El CN Mataró, por su parte, suma el subcampeonato tras derrotar a CN Martorell en cuartos y al CN Sant Andreu en la semifinal.

*****

Les noies del Natació Sabadell s'imposen al Mataró a la final de la Copa Catalunya de waterpolo

Maica García, amb quatre gols de sortida, condueix a les de Nani Guiu a guanyar el primer títol de la temporada  ( RadioSabadell )                     

Les noies de waterpolo del Club Natació Sabadell han començat la temporada oficial de la mateixa manera que van acabar l'anterior, guanyant un títol. Ni el fet de jugar la final a la piscina del seu rival, el CN Mataró, ni el poc descans que han tingut algunes de les jugadores que van estar als Jocs de Londres, han deixat lloc a la sorpresa. Les de Nani Guiu continuen mostrant-se com un equip campió, i avui ho han tornat a fer a la final de la Copa Catalunya. Les sabadellenques s'han imposat al Mataró, el principal rival que tindran aquesta temporada, per 7-12. Es podria dir que la final ha durat un quart. Vuit minuts. El temps que ha necessitat Maica García per marcar els quatre gols de la final i per posar un parcial de sortida de 0-4. El CNS encara ha marcat un cinquè gol abans del primer descans. Les maresmenques han tingut una petita reacció en el segon quart, en el qual s'han imposat per 2-1, però les de Guiu han frenat qualsevol senyal de sorpresa amb un 3-5 en el tercer període. Els últims minuts han servit perquè el tècnic del Sabadell donés minuts a les més joves de la plantilla, però el partit ja estava sentenciat.
Homenatge i Lliga
La final de la Copa Catalunya, que dissabte passat es va ajornar per culpa de la pluja, ha servit perquè el Mataró hagi homenatjat a les seves olímpiques, i a la resta d'esportistes del municipi que van participar als Jocs Olímpics i Paralímpics de Londres. La sorpresa més agradable és que la directiva maresmenca també ha volgut un detall amb les olímpiques del Sabadell. Un gest que és d'agrair. Segurament, un ambient molt diferent al que els dos equips es trobaran d'aquí a dues setmanes. El calendari ha volgut que Mataró i CNS es trobin en la primera jornada de la Divisió d'Honor femenina. Serà, a més, de nou a les instal·lacions maresmenques. Un altre enfrontament dels molts que, segurament, protagonitzaran els dos equips aquest any. Per cert, una altra curiositat, i és que en categoria masculina CNS i Mataró també es trobaran en la jornada inaugural de lliga. En el cas dels de Gabi Hernández, però, serà a Can Llong aquest proper dissabte (12:45h).

*****

El Sabadell guanya la Copa Catalunya a Mataró
Les vallesanes es van imposar a la final disputada a Mataró al CN Mataró Eltot.cat per 7 a 12

TotMataro


El CN Mataró Eltot.cat que aquesta temporada s’ha reforçat per jugar a Europa i competir a nivell estatal amb el totpoderós Sabadell tenir ahir la seva primera prova de foc, les mataronines disputaven la final de Copa Catalunya a casa i feien davant el CN Sabadell. S’esperava que les noies entrenades per Vicenç Tarrés plantessin cara a les campiones de lliga, Copa i Copa d’Europa, però després del primer quart que va acabar amb un contundent 0-5, ja es va veure que aquest no era el dia que el Mataró tombaria el Sabadell. Al final derrota per 7 a 12 i un nou títol per un CN Sabadell que sembla que no es cansi de guanyar.

Image

El primer parcial ho va marcar tot. Les vallesanes marxaven amb un marcador amplíssim (0-5) en pràcticament set xuts a porteria. Una efectivitat brutal que va deixar a les mataronines molt tocades. I malgrat que es van doblar els esforços i en el segon parcial el Mataró es va acabar imposant (1-2) el Sabadell va saber mantenir les diferències marcades fins al final. Amb jugadores que han estat la columna de la selecció estatal en els passats JJOO, van imposar el seu joc d'una gran potència física, la Maica Garcia des de la boia va estar imparable i ella sola va fer 5 dels 12 gols vallesans, però també van treure les contres o van jugar molt bé en estàtic.

Image

A més al darrera, el Sabadell hi té la portera de la selecció, la Laura Ester, que també es va lluir en els intents de lluny que llençaven la Roser o la Franki quan ho van intentar. També hem de destacar la gran feina que va fer la Carla Rodríguez a sota els pals, doncs va parar moltes pilotes que anaven a barraca i que haguessin ampliat encara més el resultat final.

Image

Però s’ha de ser optimistes i pensar que aquesta ha estat la primera prova contra el Sabadell per a començar a prendre mides de cara a la lliga on de ben segur el CN Mataró Eltot.cat plantar cara fins al final.
CN MATARÓ ELTOT.CAT - CN SABADELL 7-12

CN MATARÓ ELTOT.CAT: Carla Rodríguez, Miriam López-Escribano (2), Carla Graupera, Mar Llisterri, Roser Tarragó (2), Franki Painter Snell (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Anna Samsó, Chloe Wilcox, Laia Rigau.
PARCIALS: 0-5, 2-1, 3-5, 2-1 (7-12).

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario