BIWPA

18 septiembre 2012

COPA CATALUNYA , se inicia la Temporada 2012 2013

Inician la temporada los equipos catalanes del waterpolo español con una nueva edicion de la Copa Catalunya. Empezamos a ver como van funcionndo los diferentes cambios en las plantillas de los equipos....

COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTIT PREVI
12 setembre 20.45 h CATALUNYA 9 - MONTJUIC 7

QUARTS DE FINAL - AnadaQF1: 15 setembre 17.30 h CATALUNYA 14 - ATLÈTIC BARCELONETA 16
QF2: 18 setembre 12.45 h MATARÓ 9 - SABADELL 11QF3: 15 setembre 11.00 h MEDITERRANI 11 - TERRASSA 12QF4: 15 setembre 13.00 h BARCELONA 10 - SANT ANDREU 10

Palmarès Copa Catalunya Masculina
2006: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Barcelona (finalista)
2007: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Terrassa (finalista)
2008: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Barcelona (finalista)
2009: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Mataró (finalista)
2010: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Terrassa (finalista)
Temp. 2011-2012: CN Terrassa (Campió) – CE Mediterrani (finalista)
2012: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona (finalista)

*****

*****
Cara i creu en la Copa Catalunya de waterpolo femení

Fotos del C.N.At.Barceloneta-C.N.Catalunya , en :

( aunque no tuve un gran dia....  fotografiando....)

Empat entre el Barcelona i el Sant Andreu (10-10)

El Club Natació Barcelona i el Sant Andreu han empatat a 10 en l'anada dels quarts de final de la Copa Catalunya de Waterpolo que s'ha disputat a la piscina dels cenebistes.
El Natació Barcelona i el Sant Andreu han empatat a 10 en un partit vibrant. Tot i que els equips només fa 15 dies que estan de pretemporada el nivell ha estat alt. El cenebistes han dominat amb avantatges de fins a tres gols, però finalment els andreuencs han empatat i dimecres es jugaran el pas a les semifinals a la seva piscina.

El Mediterrani perd contra el Terrassa (11-12)

El Mediterrani ha perdut 11 a 12 contra el Terrassa en l'anada dels quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo. El conjunt entrenat per Dorin Costras ha donat una molt bona imatge davant un rival d'entitat.
El Mediterrani ha perdut a casa contra el Terrassa però només amb un ajustat 11 a 12. El Medi ha tingut opcions durant la primera part, però després del descans els egarencs s’han posat les piles i han acabat guanyant el partit.

El Barceloneta guanya a la piscina del Catalunya (14-16)

L'Atlètic-Barceloneta s'ha imposat al Catalunya per 14 a 16 en l'anada dels quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo. Teoricament l'equip mariner és molt superior pero el "cata" ha fet un bon partit i ha posat en problemes a l'equip de Santi Fernandez.
El vigent campió no ho ha tingut fàcil davant el Catalunya. Tot i un bon inici de partit de l’equip mariner, ¡ els homes entrenats per José Montero han millorat quart a quart i han aconseguit acabar el partit amb només 2 gols de diferència respecte el seu rival que permeten al “cata” jugar la tornada amb una mica d’emoció.

El Catalunya venç el Montjuïc a la Copa Catalunya (9-7)

La temporada per als equips catalans de waterpolo masculí ja ha començat. El CN Catalunya i el CN Montjuïc van disputar el partit previ de la Copa Catalunya. L'equip de Gràcia es va imposar al de la muntanya olímpica per 9 a 7. Va ser un partit molt igualat en què tots dos entrenadors van aprofitar perquè els seus jugadors agafessin ritme de competició.