BIWPA

04 junio 2012

Waterpolo Div. de Honor Clubs en Barcelona


www.btvnoticies.cat

Bon balanç del waterpolo masculí de Barcelona
http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/06/04/el-waterpolo-masculi-de-divisio-dhonor-valora-la-temporada/#None

La pròxima temporada, la Divisió d'Honor de waterpolo masculí tornarà a tenir sis equips de Barcelona. Amb la salvació del Club Natació Montjuïc, després de superar l'Helios en l'eliminatòria de promoció, la màxima categoria del waterpolo estatal tornarà a estar dominada pels equips de la ciutat.
Hem estat amb els tècnics del Club Natació Atlètic-Barceloneta, el Club Esportiu Mediterrani, el Club Natació Sant Andreu, el Club Natació Barcelona i el Club Natació Catalunya. Ens han valorat la temporada dels seus equips.

CHUS MARTÍN, segon entrenador del CN Atlètic-Barceloneta
“El fet que no hi hagi play-off ha fet que sigui una Lliga diferent. Amb Lliga regular cada partit era important. Ha estat una Lliga molt disputada en la qual el Sabadell ha fet una gran temporada. No oblidem que ens van guanyar la Copa, han arribat a la final de la Copa LEN i ens han posat al límit fins a l’últim moment. El Sabadell ha fet una gran temporada i a nosaltres ens va bé que quan guanyem un títol sigui disputat.”

JAVI AZNAR, entrenador del CE Mediterrani
“Molt positiva. Nosaltres sempre sortim com un dels equips amb més possibilitats d’estar a la zona baixa, amb un pressupost modest i un equip humil. La veritat és que hem d’estar molt contents sobretot en l’últim tram de temporada, que ha estat força bo. Hem d’estar molt contents, hem complert amb l’objectiu de la permanència i hem assolit una posició que és molt digna per a la nostra entitat i per la humilitat que tenim en el nostre club.”

CARLOS BELLÓN, entrenador del CN Sant Andreu
“Hemos hecho una gran cohesión de equipo y la gente está muy unida. Hemos luchado hasta el final, pero seguimos cometiendo errores que no tenemos que cometer. Creo que tenemos equipo para estar más arriba. Al Medi hay que darle la enhorabuena porque ha conseguido un gran resultado.”

TONI ESTELLER, entrenador del CN Barcelona
“Es van fixar uns objectius que eren no baixar i intentar evitar la promoció, però crec que es va construir un equip amb una certa entitat en la qual en l’últim mes i mig hem pogut gaudir de situacions i resultats que ens han permès salvar la promoció com el descens. Per tant, estem plenament satisfets.”

JOSE MONTERO, entrenador del CN Catalunya
“Ha sigut una temporada difícil amb moltes aturades i amb un equip amb jugadors veterans aquestes aturades ens ha costat molt tornar a engegar. Podem dir que la temporada ha sigut correcta, no per llençar coets ni estar gaire contents. Però, correcta.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario