C.E. MEDITERRANI  9 - 3 C.N. MONTJUIC
  Árbitros JOAQUIN FERNANDEZ - SERGIO GALINDO

El Mediterrani enfonsa el Montjuïc (9-3)

Actualitzat el 03.12.2011 a les 20:39

En waterpolo, el Mediterrani s'ha imposat en el derbi davant del Montjuïc per nou a tres. El primer quart ha estat clau pel desenllaç, ja que els de Sants dominaven per tres a zero. Una diferència que s'ha mantingut fins l'últim tram de partit, que ha aprofitat el Medi per ampliar diferències.

************

19:00 SANT JORDI
Parciales: (1-3/1-4/3-5/0-4)
 C.N. CATALUNYA 5 - 16   C.N. AT.BARCELONETA
 Árbitros JOAN CARLES COLOMINAS - POLI BAÑOS

El Barceloneta passa per sobre del Catalunya (5-16)

En waterpolo el Barceloneta manté el lideratge després de passar per sobre del Catalunya amb un contundent cinc a 16. Els mariners van començar forts, amb un 1 a 7 d'inici, que va servir per encarrilar la victòria i refermar la primera posició en la Lliga. Ruben de Lera amb quatre gols, va ser el màxim golejador del partit.

GUSTAVO MARCOS, jugador del CN Catalunya
"Al principio el arbitraje nos ha perjudicado un poquito. Nos hemos sobrepuesto pero al final hemos caído con una mezcla de errores nuestros, errores de los árbitros, aciertos de ellos. Y bueno al final el resultado es completamente engañoso para el nivel de los dos equipos"

SANTI FERNÁNDEZ, entrenador de l'At-Barceloneta
  "Yo pienso que este ha sido el secreto del partido, que la gente se ha preparado, se ha mentalizado para esto y al final lo hemos convertido en un partido cómodo. Pero si no empiezas como hemos empezado, estos partidos se te hacen cuesta arriba."

Imagen de la noticia
Jaime Arriazu, en una disputa con Bach, del Mataró. SESMA.

El Waterpolo Navarra dejó escapar dos puntos ante el difícil Mataró en Amaya y sigue en la zona baja de la tabla, lejos de los objetivos marcados a principio de temporada. Los navarros comenzaron bien y en los dos primeros cuartos dominaron el marcador para irse al descanso con ventaja (7-5). Sin embargo un mal tercer cuarto puso las cosas complicadas porque los catalanes le dieron la vuelta al partido (8-9).
A pesar de ganar el último cuarto, los locales sólo pudieron empatar.

*****

Waterpolo Navarra.

El Quadis repeteix empat a Pamplona
En un partit molt dur l'equip mataroní treu un punt tal com havia fet la temporada passada

Envia un e-mail a la redacció
Si heu trobat algun error en el redactat o voleu aportar informació complementària sobre aquesta notícia, escriviu-nos!
Cos del missatge
El CN Mataró Quadis, tal com havia passat la temporada passada, s'ha hagut de conformar amb treure un punt de la difícil piscina del WP Navarra a Pamplona, que al final potser té un regust amarg ja que a poc del final l'equip mataroní dominava per dos gols. Ha estat un partit vibrant i hi ha hagut força, emoció, gols, polèmica, i només ha faltat una miqueta de sort per tal que els jugadors mataronins s'enduguessin els tres punts.

Image
Bonca ha fet tants gols com el número del seu dorsal (quatre)

Els homes de Beto Fernàndez han començat molt ficats en el partit, amb la moral que sens dubte els donava el fet d'haver guanyat tres dies abans al Sabadell, i han agafat avantatge, amb un joc precís i ben trenat, però els locals, han reaccionat i amb un parcial de (2-0) al final del primer quart s'han posat per davant (3-2).
Al segon quart el locals, que tenen un equip amb jugadors molt experimentats, entre ells l'ex-mataroní Andrei Iosep, han empès molt i portats pel seu joc, i per un cert desconcert dels Quadis, s'han escapat de dos gols i la cosa s'ha complicat molt en arribar al descans (7-5).

La millor versió del Quadis ha vingut al tercer quart, quan s'ha defensat magníficament tapant l'atac local, s'han elaborat grans jugades, i amb un parcial d'1-4 s'han tornar a posar per davant.
En el darrer parcial, la intensitat ha anat pujant i de quina manera. El Quadis mantenint un gran nivell ha agafat avantatge de dos (8-10 i 9-11) i semblava que tenia la victòria a tocar, però la reacció dels locals, esperonats per el seu públic, ha aconseguit el que semblava impossible, empatar un matx que tenien perdut.

WP NAVARRA - CN MATARÓ QUADIS 11-11

WP NAVARRA: Diego Tébar, Munarriz (2), Jiménez, Esteban, Andrei Iosep (2), Cércols, Arriazu (1), Mikel Artola (1), Sakac, Julen Artola (2), Julián Garcia (1), Yuri Biart (2).