BIWPA

13 diciembre 2011

Jornada 5 1/11712 ,Video Div. de Honor Femenina Escuela Waterpolo Zaragona 5- 8 Centre de Natació Mataró

DIVISION DE HONOR FEMENINA
  01/11/2011 12:30 - P.D. EBRO

Parciales: (0-2/1-3/2-2/2-1)
ESCUELA WAT. ZARAGOZA 5-8 C.N. SANT ANDREU

Árbitros: SERGIO GOMEZ - ROSA RODRIGUEZ

XIP TV

-Divisió d'Honor Femenina Waterpolo: CN Mataró El Tot - Escuela W. Saragossa (m1tv)
El primer partit de la segona volta enfronta l'equip maresmenc amb un conjunt que es mou a la zona mitja-baixa de la taula. Després d'una jornada intersetmanal caldrà veure com afronten el matx les jugadores de Vicenç Tarrés contra un conjunt que van golejar a l'estrena de la temporada, 3 a 15 a la piscina aragonesa.

No per habitual s’ha de deixar de destacar la contundent victòria del Centre Natació Mataró El Tot que continua amb pas ferm en la segona plaça de la lliga de Divisió d’Honor, només tres punts darrera de l’intractable CN Sabadell. Les noies de Vicenç Tarrés han inflingit una dura derrota al Waterpolo Zaragoza, un equip que lluita per la cinquena plaça de la lliga. Una mostra més de la diferència de nivell entre els equips de la part alta i la resta.

***********

Triomf contundent del CNM El Tot contra el Saragossa
El CN Mataró El Tot continua la seva gran competició

Image
Espectacular gol de Marta Bach

Les noies d’El Tot han començat el partit molt serioses en defensa, però menys efectivitat en atac de l’esperada, amb el que el primer quart ha acabat amb un curt 2 a 0, però a la mitja part ja sentenciaven guanyant 6 a 2. A la segona meitat el braç “executor” de Roser Tarragó s’ha anat escalfant i juntament amb el gran treball de Carla Graupera a la boia, han acabat d’enfonsar les jugadores aragoneses amb un parcial de 12 a 4 en només dos quarts. Cal destacar l’estrena golejadora de la jove Anna Samsó que ha marcat en el darrer quart.