Div.Honor Masc. C.N.Mataró 6-5 C.N.Sabadell

30/11/2011 12:45 - JOAN SERRA
Parciales: (2-2/1-1/1-0/2-2)

C.N. MATARO QUADIS 65C.N. SABADELL
DHM: El Sabadell se deja el liderato en Mataró

30/11/2011 - El CN Mataró Quadis ha derrotado por 6—5 al CN Sabadell en el encuentro aplazado de la séptima jornada de División de Honor Masculina, disputado este mediodía. El triunfo aúpa a los de Beto Fernández a la segunda posición de la clasificación, con 15 puntos, dos menos que el CN Atlètic—Barceloneta.

Cuarta víctima de la piscina del CN Mataró Quadis esta temporada. El CN Sabadell se suma a CN Terrassa, CE Mediterrani y CN Barcelona en la nómina de conjuntos incapaces de sumar puntos en uno de los fortines de la División de Honor Masculina. En un duelo marcado por la intensidad defensiva y la igualdad en el marcador (no ha habido rentas superiores a un gol en ninguna fase del encuentro), los de Beto Fernández han sido quienes se ha llevado el gato al agua por un ajustado 6-5. Florín Bonca y Jordi Garcia, del Mataró, y Óscar Carrillo, del Sabadell, han sido los máximos goleadores del choque, cada uno con dos tantos.

La victoria de los del Maresme deja un triple empate a 15 puntos entre CN Mataró Quadis, nuevo segundo clasificado, Real Canoe NC-Isostar y CN Sabadell. El CN Atlètic-Barceloneta conserva el mando con dos puntos de ventaja.

Ficha del partido

Clasificación

C. Mestres (Comunicación RFEN Barcelona)

*****
El CNM Quadis tomba el líder

Gran partit defensiu del Mataró que derrota 6-5 al Sabadell

Text i fotos: Àlex Gomàdimecres, 30 novembre 2011
El Quadis ha donat la sorpresa aquest dimecres al migdia derrotant el CN Sabadell que venia de jugar l’anada dels quarts de final de la Copa LEN, motiu de l’inhabitual horari de l’encontre. El partit ha estat dur, tens, i amb gran predomini de les defenses i els porters, en especial el mataroní Mario Lloret, que segueix demostrant que la porteria del Mataró no és massa gran per ell. Al contrari, als rivals se'ls fa petita. El Sabadell, entrenat per l'exjugador Gabi Hernández, només ha anat per davant amb el primer gol, que de seguida Bonca ha empatat amb un gran xut llunyà. La igualtat ja ha estat la tònica fins al descans al qual s’ha arribat amb empat a 3.

Al tercer quart les defenses i els porters encara s’han imposat més, fent impossible els gols per cap de les dues bandes, fins que la lluita de Bonca ha provocat un penal que Gonzalo ha transformat en el 4-3 que donava moltes esperances de cara al decisiu quart període.

Image
Bonca i Babay celebrant el 5-3

El desenllaç ha estat frenètic i emocionant. La jugada clau ha estat un contraatac del Sabadell que ha estat tallat de manera precisa per la defensa local i que ha servit servit perquè Bonca, que s’havia quedat despenjat obrís per primer cop una distància de dos gols al marcador (5-3). Però ni això ha fet rendir el Sabadell, que amb dos grans gols ha empatat el matx a dos minuts pel final. En aquest punt podia passar de tot, però sortosament pels interessos del Mataró Romain Blary ha pogut aprofitar el refús d’un xut de Jordi Garcia en una jugada de superioritat, que ha servit per fer el definitiu 6-5 a falta de poc més d’un minut. En aquest minut final els vallesans han tingut una opció d’empatar, però al final els tres punts s’han quedat a casa i han servit per destronar el líder.
Image
El 6-5 decisiu de Romain Blary

CN MATARÓ QUADIS 6 - 5 CN SABADELL

CN MATARÓ QUADIS: Mario Lloret, Fran Sànchez, Florin Bonca (2), R. Blary (1), Babay (1), Pei Garcia, Pau Bach, Àlex Codina, Jordi Garcia i Gonzalo López (2).
CN SABADELL: Iñaki Aguilar, Nastran, Carrillo (2), Carabí, Marsal (1), Carlos Sánchez, Marko Cuk (1), Gonzalo Oscar, Pérez Vargas, Millan, Marc Soler (1).
PARCIALS:
2-2, 1-1; 1-0, 2-2.

*****
El Natació Sabadell es deixa el liderat de la Divisió d'Honor masculina després de perdre a la piscina del Mataró (6-5) ( Radio Sabadell )
Els de Gabi Hernández han estat molt bé en defensa però molt erràtics en atac i això els ha passat massa factura.
El Natació Sabadell ha perdut el liderat a Mataró © Joan Blanch
Sense liderat. L'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell s'ha més que tres punts aquest migdia a la piscina del Centre Natació Mataró. El conjunt de Gabi Hernández s'hi ha deixat el liderat després de veure com el conjunt local el superava (6-5) en un compromís molt defensiu i que s'ha decidit als últims intants. De fet al descans s'ha arribat amb empat a 3 i a l'últim minut s'ha entrat amb empat a 5. El Mataró ha fet el 6 a 5 i el Sabadell ha tingut un home de més per empatar però de nou no han estat encertats per superar el porter local. El Natació Sabadell ha fallat 17 xuts a porteria i això ha estat la clau de la derrota. "No et pots permetre fallar tant davant un bon rival. Defensivament hem estat molt bé però ofensivament hem fet el pitjor partit de la temporada", ha reconegut el tècnic dels sabadellencs.Una derrota que ha deixat tocada a la plantilla i al tècnic del Club. "Estem decebuts perquè ha estat una derrota dura i perquè en una lliga tan igualada i competida qualsevol ensopegada pot resultar decisiva", ha manifestat Gabi Hernández. El tècnic espera que els seus jugadors demostrin que són guanyadors i s'aixequin ràpidament després d'aquesta derrota.
Arriba el Canoe
Sense temps per descansar els sabadellencs rebran dissabte (12:45h) al Real Canoe madrileny un equip que juntament amb l'Atlètic Barceloneta és l'únic invcite de la lliga amb 4 victòries i 3 empats. "Toca aixecar-se demostrar que som guanyadors i no perdre la competitivitat que hem tingut fins ara. No vull mirar la classificació perquè crec que el més important és el treball diari i ja tindrem temps de mirar la classificació a la penúltima jornada, no abans", ha assegurat el mateix Gabi Hernández. Després d'aquesta derrota a Mataró, el líder tornar a ser l'Atlètic Barceloneta (17 punts) seguit de Real Canoe, CN Sabadell i CN Mataró (amb 15 punts). Així doncs el compromís de dissabte és més important del que sembla ja que un mal resultat podria deixar als sabadellencs a més d'un partit del conjunt mariner.

*****

El Mataró-Quadis guanya el Sabadell (6-5) i ja és segon a la lliga
Dilluns, 28 de novembre de 2011 16:50
Partit intents, molt intens entre dos dels equips que més bé estant jugant a la lliga. Un Sabadell reforçat que aquest any pica fort, venia a guanyar i a posar-se líder. Davant s'ha trobat un Quadis que no li ha permès. Partit tàctic, on les defenses han superat els atacs. Les peces decisives de cada equip estaven molt ben vigilades, ambdós equips es tenien prou estudiats. El primer avanatge ha estat del Sabadell (0-1) de jugada de superioritat, però en Florin, quin partidàs el seu! igualava de xut dur (1-1). El Sabadell ho intentava buscant el seu home-boia, l'enorme Ivan Pérez, per aconseguir jugades de superioritat, però no ho tenien fàcil, al darrera en Mario s'ha fet amo i senyor de la porteria i els vallesans s'hi encallaven. Abans d'acabar el quart en Baba feia el (2-1) però els visitants empataven en una altra jugada d'home de més (2-2). El segon quart els equip hi han tornat, i començava altra vegada en Mario desbaratant un xut de l'Ivan des de la boia. Els atacs se succeïen sense resoldre's, fins que en Lalo rep una bona assitència i la clava des de l'extrem (3-2). Tirant del seu quasi únic recurs, l'Ivan Pérez provoca una altra exclusió que serveix per empatar el matx (3-3). El nivell d'intensitat ha continuat al tercer quart, la defensa en zona del Mataró-Quadis bloquejava l'atac visitant i quan aconseguien bones posicions de xut, en Mario al darrera els ho aturava pràcticament tot. El Quadis es posava per davant altra vegada gràcies a un penal transformat per en Lalo (4-3). Al darrer quart ja no hi hagut treva, la igualtat total, però en una jugada que el Sabadell ha fallat ha permès una contra d'en Florin que sol davant el porter ha clavat el (5-3), el Sabadell ho començava a veure perdut, però amb l'orgull ferit i amb alguna decisió arbrital dubtosa, amb exclusió defintiva del nostre jugador en Baba inclosa, els vallesans empataven el partit (5-5). El Quadis no ha perdut la calma malgrat la temperatura de dins de l'aigua i en una altra jugada d'home de més, els d'en Beto aconsegueixen el defintiu (6-5) després que en Romain recollís un rebot. Tres punts importantíssims, tres punts de gran equip, que ens col·loquen en la segona posició de la lliga.

CN.MATARÓ-QUADIS; Mario Lloret, Gabi Tebar, Fran Sánchez, Florin Bonca(2), Romain Blary(1), Árpád Babay(1), Pei Garcia, Pau Bach, Àlex Codina, Jordi Garcia, Gonzalo López-Escribano(2), Víctor Fernández, Joan Muñoz.
PARCIALS; 2-2 // 1-1 // 1-0 // 2-2 ____ 6 - 5

*****

El Mataró Quadis supera el Sabadell per 6 a 5 i segueix invicte a casa
El Mataró Quadis de Waterpolo supera el Sabadell, 6 a 5, i continua invicte a casa. Els mataronins han guanyat els quatre partits de lliga disputats fins ara al Centre. El conjunt de Betu Fernández ha passat per sobre d’equips com el Barcelona, el Terrassa o el Sabadell, en un duel per emmarcar que s’ha jugat aquest migdia. El Quadis ha gestat la victòria en una defensa impecable i en la brillant actuació del porter Mario Lloret. Els mataronins escalen fins la segona posició de la Divisió d’Honor.

*****

Cronica radiofónica de 2 minutos :

*****

Lloret, incommensurable

Waterpolo. El CN Mataró Quadis atura la marxa triomfal i frustra el lideratge del CN Sabadell en la lliga en un partit molt seriós en defensa i amb el porter com a principal baluard

Mario Lloret, tot un baluard sota els pals del CN Mataró Quadis Foto: ÀLEX GOMÀ.

La propera  Jornada  (03-12-11)
Mediterrani-Montjuïc; Barceloneta-CN Catalunya; CN Barcelona-Terrassa; Sant Andreu-CW Túria; Sabadell-Canoe; Navarra-Mataró

El CN Mataró continua intractable a casa i ahir va aturar la marxa triomfal del CN Sabadell en un partit molt seriós en defensa i que va tenir en el porter Mario Lloret, incommensurable sota els pals, el seu principal baluard. L'equip sabadellenc, que venia amb aspiracions de recuperar el lideratge, va pagar probablement l'esforç del cap de setmana en què va obtenir un valuós empat a Zagreb en l'anada dels quarts de final de la LEN Euro Cup.
El dia i l'hora no eren les habituals, però l'espectacle per emoció i intensitat va ser de primera. En el primer tram ja es va poder comprovar que l'actuació dels porters tindria molt a dir en el duel. Marc Soler va avançar els vallesans en un llançament en què la pilota va traspassar per poc la línia de gol. El Mataró va respondre de seguida amb una canonada llunyana de Bonca. Babay, per als locals, i Marsal, per als visitants, van tancar el primer parcial en taules en dues accions de superioritat. El segon quart va continuar amb les mateixes premisses. Grans aturades dels porters, les defenses que s'imposaven en el joc d'atac i potser els mataronins que imprimien més velocitat en les seves accions. López-Escribano, amb un llançament per baix, avançava els mataronins, i Cuk restablia l'equilibri només cinc segons abans del descans.
En el tercer quart, només Gonzalo López-Escribano, i de penal, va poder esquivar la dictadura dels porters. Abans Codina havia desaprofitat un llançament franc davant Aguilar i Lloret havia guanyat la partida en un tu a tu amb Carrillo. Ja en el darrer quart, una recuperació de pilota que va aprofitar Bonca situava els locals amb dos gols d'avantatge. El Sabadell va treure un punt d'orgull i Carrillo va tornar a igualar el marcador en dues accions de superioritat. L'equilibri es va trencar gràcies a la murrieria de Blary, que va pispar la cartera a la defensa sabadellenca quan ja havia recuperat la pilota i es disposava a afrontar la transició a l'atac. Un gol que premiava el coratge dels locals feia claudicar un altre dels grans a la piscina, Joan Serra, i referma els mataronins en el grup capdavanter, a dos punts del lideratge que manté el Barceloneta.

CN MATARÓ QUADIS: Lloret, F. Sánchez, Bonca (2), Blary (1), Babay (1), J. García, López-Escribano (2); Tebar, A. García, Bach, Codina, Fernández i Muñoz.
CN SABADELL: Aguilar, Nastran, Carrillo (2), Cuk (1), Echenique, Pérez, Soler; Carabí, Marsal (1), C. Sánchez, Moreno, Millan, Soler (1) i Motos.
PARCIALS: 2-2, 1-1, 1-0 i 2-2.
ÀRBITRES: Teixidó i Galindo.
COMENTARI: Partit posposat corresponent a la setena jornada de lliga.

Ens ha faltat la frescor d'altres dies, però hem estat competitius fins al final
Gabi Hernández
entrenador del cn sabadell

Aquests tres punts ens ajudaran a continuar treballant i creixent com a equip
Beto Fernández
entrenador del cn mataró

L'Iñaki Aguilar és el millor porter de la lliga, però en Mario Lloret potser és el segon. Ens ha donat moltes garanties en defensa
*****

6-5. El Sabadell deixa en anècdota el liderat
dimecres, 30 de novembre de 2011
waterpolo2WATERPOLOEsportCatalà.cat.- Poc més de dues setmanes li ha durat el liderat al CN Sabadell. Aquest dimecres, a la capital del Maresme, se l’ha deixat al caure per un ajustat 6-5 contra el CN Mataró. El partit ha estat el corresponent a la setena jornada, que els vallesans no han pogut disputar per afrontar els compromisos europeus. Competit enfrontament i amb rendes que no han passat mai d’un gol.

Igualtat, igualtat i més igualtat. Així s’ha desenvolupat el partit fins al descans. A la represa, en un trepidant tercer parcial, els mataronins han anotat l’únic gol del quart, que a la postra ha estat clau. I és que en el darrer tram, malgrat que els vallesans ho han provat, s’ha imposat la igualtat.

La desfeta dels homes de Gabi Hernández ha deixat el CN Atlètic Barceloneta líder en solitari amb 17 punts. Rere seu, tres equips empatats a 15 punts, mataronins, vallesans i Real Canoe, que aquest cap de setmana visita precisament la piscina de Can Llong.

-FITXA TÈCNICA-

CN Mataró Quadis: Mario Lloret, Francesc Sànchez, Florin Bonca (2), Romain Blary (1), Babay (1), Albert Garcia, Pau Bach, Álex Codina, Jordi Garcia i Gonzalo López-Escribano (2).

CN Sabadell: Iñaki Aguilar, Matej Nastran, Óscar Carrillo (2), Carabi, Enric Marsal (1), Carlos Sánchez, Marco Cuk (1), Echenique, Ivan Ernesto, Jorge Millan i Marc Soler (1).

ÀRBITRES: Jaume Teixidó i Sergio Galindo.

PARCIALS: 2-2, 1-1 (descans), 1-0 i 2-2.

PISCINA: CN Mataró

*****

Betu Fernàndez: "la solvència, el potencial i l'encert en defensa, claus de l'èxit"
Solvencia, potencial i encert en defesa són els qualificatius que utilitza l’entrenador del Mataró Quadis, Betu Fernández per descriure el joc de l’equip del Centre Natació al partit que el conjunt va disputar ahir dimecres contra el Sabadell. La victòria ha situat als mataronins segons a la Divisió d’Honor. De tota manera la lliga no s’atura aquí i els de Betu Fernández s’efronten dissabte al Waterpolo Navarra. Una de les piscines més complicades de la competició. Aquest és el resultat de la conversa que hem mantingut amb ell.

*****

El CN Mataró Quadis tomba el Sabadell i es col·loca segon
Els mataronins es troben empatats a punts amb els vallesans i el Real Canoe després d’un gran partit
per capgros.com
CNM Quadis 6-5 CN Sabadell
CNM Quadis: Mario Lloret, Gabi Tebar, Fran Sánchez, Florin Bonca(2), Romain Blary(1), Árpád Babay(1), Pei Garcia, Pau Bach, Àlex Codina, Jordi Garcia, Gonzalo López-Escribano(2), Víctor Fernández, Joan Muñoz.

Parcials: 2-2/1-1/1-0/2-2. Total: 6-5.

Jornada 8
Waterpolo Navarra – CNM Quadis
Dissabte, dia 3 a les 19.30
Navarra

El CN Mataró Quadis va donar un cop sobre la taula ahir dijous, dia 30, en imposar-se per 6-5 al CN Sabadell, un dels grans aspirants a tot aquesta temporada després dels diversos reforços que ha realitzat. Els de Beto Fernández van jugar amb molt de cap i van saber rebaixar totes les virtuts de l’equip vallesà fins emportar-se la victòria per un ajustadíssim 6-5. El resultat permet al Quadis col·locar-se segon amb 15 punts, empatat això sí amb Real Canoe i el mateix Sabadell però amb millor gol-avarage. El líder, de moment, segueix sent la Barceloneta amb 17 punts.

El partit va començar amb molta intensitat i seguretat defensiva de part dels dos conjunts. Els vallesans venien a posar-se líders, però no van poder davant un Quadis que va estar molt encertat en defensa. Fruit d’això, igualtat màxima en el primer parcial amb 2-2 en el marcador. L’equip va capgirar el primer gol visitant però abnas d’acabar el període va veure com els hi empataven el partit. En el segon quart, el Mataró va tornar a estar molt segur en defensa, frenant a Ivan Pérez des de la boia en la majoria d’ocasions. Lalo va avançar al Quadis, però el referent dels visitants aquest cop sí va poder desfer-se de la marca iva empatar.

En la represa, la intensitat es va mantenir, amb dos equips bloquejant-se l’un a l’altre en tots els atacs. Mario Lloret solucionava els xuts que arribaven i va ser de nou Lalo, de penal, qui va posar per davant als mataronins 4-3. Petit avantatge pel darrer quart, que es va ampliar amb un gol de Bonca en un contracop per fer el 5-3. No seria la sentència ni molt menys, ja que després de l’exclusió definitiva d’Arpad Babay el Sabadell va empatar 5-5. El Quadis no va perdre la calma i en una jugada de superioritat, Blary recollia un refús i sentenciava el partit.

12/01/2011 - Tim Hartog
Important win for Mataro Quadis

Ivan Perez and Sabadell are in a three-team group with fifteen points after seven played games
C.N. Mataro Quadis did a good job on Wednesday winning the postponed seventh round match against C.N. Sabadell 6-5. With the win, Mataro Quadis jumped to second place in the rankings, just two points behind leading Barceloneta and equal to number four Sabadell. The next round in the Spanish league is scheduled for Saturday 3 December.